-->
Vorige | Volgende

Beekhoek 0 ong ACHTERVELD

Koopsom € 455.000 v.o.n.

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

Helemaal klaar voor de toekomst ben je met deze twee-onder-een-kap woningen met garage, ze worden namelijk gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp. Geen zorgen meer voor later! Van type Heide zijn er maar twee, bouwnummer 20(rechts) en 21(links), elk met een eigen raamverdeling aan de voorzijde. Wees er snel bij, want vanuit je woonkamer kijk je heerlijk vrij uit over de landerijen van...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning met garage
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
21
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019

Omschrijving

Helemaal klaar voor de toekomst ben je met deze twee-onder-een-kap woningen met garage, ze worden namelijk gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp. Geen zorgen meer voor later!

Van type Heide zijn er maar twee, bouwnummer 20(rechts) en 21(links), elk met een eigen raamverdeling aan de voorzijde. Wees er snel bij, want vanuit je woonkamer kijk je heerlijk vrij uit over de landerijen van Achterveld richting de Modderbeek. Mooie twee-onder-een-kap-woningen met garage en verrassend veel ruimte op de eerste en tweede verdieping.

Bij beide woningen kom je aan de zijgevel binnen, dat maakt dat je meteen een leuke plattegrond hebt op de begane grond en eerste verdieping. Op de eerste verdieping heb je 3 slaapkamers en een badkamer, op de tweede verdieping heb je ruimte genoeg om nog een extra slaapkamer te creƫren. Er zijn heel veel meerwerkmogelijkheden, dat maakt dit geweldige woningen op een prachtige plek.

Alle woningen worden voorzien van sanitair en tegelwerk. Bij de projectleverancier kan je natuurlijk ook ander sanitair en tegelwerk uitzoeken, het standaard materiaal vervalt dan waarvoor je een verrekenbedrag terugkrijgt en je zoekt zelf wat anders uit. In de koopsom is geen keuken inbegrepen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning met garage
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Beekhoek 0 ong ACHTERVELD

naar Beekhoek 0 ong ACHTERVELD
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand