Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
-->
Vorige | Volgende

Groot Agteveldlaan 0 ong ACHTERVELD

Koopprijs € 212.500 v.o.n.

Vijf bouwkavels

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

Achterveld ligt ten oosten van Leusden, op slechts 7 kilometer van Amersfoort. Zeg je Achterveld, dan zeg je gezelligheid. Het dorp heeft een pittoresk centrum met nieuwe woningen en een nieuw dorpsplein. Als je in de Randstad werkt en rustig, comfortabel en landelijk wilt wonen, dan vind je in Achterveld de ideale combinatie. Je bent namelijk in mum van tijd op de snelweg. Thuiskomen in Achterveld...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Achterveld ligt ten oosten van Leusden, op slechts 7 kilometer van Amersfoort. Zeg je Achterveld, dan zeg je gezelligheid. Het dorp heeft een pittoresk centrum met nieuwe woningen en een nieuw dorpsplein. Als je in de Randstad werkt en rustig, comfortabel en landelijk wilt wonen, dan vind je in Achterveld de ideale combinatie. Je bent namelijk in mum van tijd op de snelweg. Thuiskomen in Achterveld was nog nooit zo fijn in misschien wel jouw nieuwe droomwoning.

Zelf bouwen op een vrije kavel
Zelf een huis (laten) bouwen, helemaal volgens jouw eigen inzichten. Niet standaard, maar op maat gemaakt, aangepast aan jouw specifieke wensen en ideen. Ontworpen door de architect van jouw keuze en gebouwd door een aannemer die je zelf kunt selecteren. Het kan allemaal!

Zo werkt het
Het aankooptraject van een kavel is anders dan bij het kopen van een bestaand huis. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de woning. Dat biedt veel vrijheid, maar brengt ook veel verantwoordelijkheden met zich mee.

Kavelpaspoort
Elke kavel heeft een kavelpaspoort. Hierin staat beschreven aan welke voorwaarden het ontwerp van de woning moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de maximale goothoogte, de afmetingen van het bebouwbare oppervlak en de
afstanden tot de erfgrenzen.

Kavel bwnr 18 - 390 m2 - € €239.000 v.o.n.
Kavel bwnr 19 - 384 m2 - € €234.000 v.o.n.
Kavel bwnr 22 - 419 m2 - € €257.000 v.o.n.
Kavel bwnr 33 - 492 m2 - € €295.000 v.o.n.
Kavel bwnr 34 - 455 m2 - € €273.000 v.o.n.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
384 m²

Indeling

Energie

Foto's

Kaart Groot Agteveldlaan 0 ong ACHTERVELD

naar Groot Agteveldlaan 0 ong ACHTERVELD
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand