Covid richtlijnen
-->
Vorige | Volgende
Verkocht

Beekhoek 0 ong ACHTERVELD

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

Bouwnummer 38 Opnieuw in verkoop! Helemaal klaar voor de toekomst ben je met deze twee-onder-een-kap woning met met uitbouw van 2,4 meter en garage. Hij wordt namelijk gasloos gebouwd en voorzien van een grondwarmtepomp. Geen zorgen meer voor later! Van type Akker zijn er maar twee, bouwnummer 37(rechts) en 38(links), elk met een eigen raamverdeling aan de voorzijde. Wees er snel bij, want vanuit...

Kenmerken

Soort woning
2/1 kapwoning met garage
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
21
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Ligging
Aan park

Omschrijving

Bouwnummer 38
Opnieuw in verkoop!

Helemaal klaar voor de toekomst ben je met deze twee-onder-een-kap woning met met uitbouw van 2,4 meter en garage. Hij wordt namelijk gasloos gebouwd en voorzien van een grondwarmtepomp. Geen zorgen meer voor later!

Van type Akker zijn er maar twee, bouwnummer 37(rechts) en 38(links), elk met een eigen raamverdeling aan de voorzijde. Wees er snel bij, want vanuit je woonkamer kijk je heerlijk vrij uit over het park. Mooie twee-onder-een-kap-woningen met garage en verrassend veel ruimte op de eerste en tweede verdieping.

Alle woningen worden voorzien van sanitair en tegelwerk. Bij de projectleverancier kan je natuurlijk ook ander sanitair en tegelwerk uitzoeken, het standaard materiaal vervalt dan waarvoor je een verrekenbedrag terugkrijgt en je zoekt zelf wat anders uit. In de koopsom is geen keuken inbegrepen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
21
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan park

Foto's

Kaart Beekhoek 0 ong ACHTERVELD

naar Beekhoek 0 ong ACHTERVELD
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand