Covid richtlijnen
-->
Vorige | Volgende
Verkocht

Hof van Liz LEUSDEN

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

Het appartementengebouw ligt aan de rand van de locatie, naast het Park Princenhof en de natuurlijk ingerichte speelplek. De hoofdentree met het videofoontableau en de postkasten bevinden zich aan de zuidzijde van het gebouw. Via de entree kunt u naar de stallingsgarage en naar de lift en het trappenhuis. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich de entree voor de iets verdiepte stallingsgarage...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
1
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2020

Omschrijving

Het appartementengebouw ligt aan de rand van de locatie, naast het Park Princenhof en de natuurlijk ingerichte speelplek. De hoofdentree met het videofoontableau en de postkasten bevinden zich aan de zuidzijde van het gebouw. Via de entree kunt u naar de stallingsgarage en naar de lift en het trappenhuis. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich de entree voor de iets verdiepte stallingsgarage waarin ieder appartement één privé-parkeerplaats heeft. In de stallingsgarage bevinden zich tevens de bergingen.

Natuurlijk is het appartement gasloos en voorzien van vloerverwarming. Op het dakoppervlak liggen zonnepanelen. De appartementen zijn gelijk verdeeld over de eerste, tweede en derde etage.

Appartement type A heeft een woonoppervlak van ca. 81m2, twee slaapkamers en een royale badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk.

Balkon met de bouwnummers 1 , 5 en 9 zijn gelegen op het westen en kijken uit over de wadi en de natuurlijk ingerichte speelplek.

Balkon met de bouwnummers 4, 8 en 12 zijn gelegen op het oosten en kijken uit over Park Princenhof.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
1
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
81 m²
Bruto inhoud
202 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Hof van Liz LEUSDEN

naar Hof van Liz LEUSDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand