Covid richtlijnen
-->
Vorige | Volgende
Onder optie

Hof van Liz 0 ong Leusden

Deze woning is onder optie

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

Het appartementengebouw ligt aan de rand van de locatie, naast het Park Princenhof en de natuurlijk ingerichte speelplek. De hoofdentree met het videofoontableau en de postkasten bevinden zich aan de zuidzijde van het gebouw. Via de entree kunt u naar de stallingsgarage en naar de lift en het trappenhuis. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich de entree voor de iets verdiepte stallingsgarage...

Kenmerken

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
4
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2020

Omschrijving

Het appartementengebouw ligt aan de rand van de locatie, naast het Park Princenhof en de natuurlijk ingerichte speelplek. De hoofdentree met het videofoontableau en de postkasten bevinden zich aan de zuidzijde van het gebouw. Via de entree kunt u naar de stallingsgarage en naar de lift en het trappenhuis. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich de entree voor de iets verdiepte stallingsgarage waarin ieder appartement één privé-parkeerplaats heeft. In de stallingsgarage bevinden zich tevens de bergingen.

Natuurlijk is het appartement gasloos en voorzien van vloerverwarming. Op het dakoppervlak liggen zonnepanelen. De appartementen zijn gelijk verdeeld over de eerste, tweede en derde etage.

Appartement type A heeft een woonoppervlak van ca. 81m2, twee slaapkamers en een royale badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk.
> Balkon met de bouwnummers 1 , 5 en 9 zijn gelegen op het westen en kijken uit over de wadi en de natuurlijk ingerichte speelplek.
> Balkon met de bouwnummers 4, 8 en 12 zijn gelegen op het oosten en kijken uit over Park Princenhof.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
4
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Hof van Liz 0 ong Leusden

naar Hof van Liz 0 ong Leusden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand