Covid richtlijnen
-->
Vorige | Volgende
Verkocht

Maanwijk LEUSDEN

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

Is dit jouw kans om een nieuwbouwwoning in Maanwijk te kopen? Bouwnummer 45 is opnieuw te koop! Deze royale 6 meter brede woning met maar liefst 6 kamers en een woonoppervlak van ca. 169 m² en een kavelgrootte van ca. 141 m2, wordt aangeboden voor de vanaf prijs van € 509.000,-- V.O.N. De woning is reeds voorzien van diverse meerwerkopties en standaard van zonnepanelen en een warmtepomp met...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2022
Ligging
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Is dit jouw kans om een nieuwbouwwoning in Maanwijk te kopen?

Bouwnummer 45 is opnieuw te koop!

Deze royale 6 meter brede woning met maar liefst 6 kamers en een woonoppervlak van ca. 169 m² en een kavelgrootte van ca. 141 m2, wordt aangeboden voor de vanaf prijs van € 509.000,-- V.O.N. De woning is reeds voorzien van diverse meerwerkopties en standaard van zonnepanelen en een warmtepomp met bodembron, wat een bijdrage levert aan de EPC van minder dan 0!

De woning wordt per inschrijving verkocht. Indien je geïnteresseerd bent, verzoeken wij je voor 21 juli a.s. 12.00 uur een envelop met inschrijfformulier bij ons kantoor in te leveren. Wij zullen op die dag om 12.00 uur de enveloppen openen, je kunt daarbij aanwezig zijn.
Het inschrijfformulier is te downloaden op de site Maanwijk.nl, onder bouwnummer 45.

Na toewijzing door Heijmans, vragen wij de toegewezen optant om uitgebreidere informatie, met name over de hypotheekmogelijkheden. De optant dient binnen een week na toewijzing de koop-/aannemingsovereenkomst bij ons op kantoor te ondertekenen.

Inschrijfformulier is op te vragen bij Herbrink makelaars.

Maanwijk
Op een mooie plek in Leusden-Zuid komt Maanwijk. Een nieuwe woonwijk met 120 woningen, waar mensen, technologie en natuur samenkomen. In Maanwijk voegen we iets toe om het leven mooier te maken. Dat van jezelf, maar ook van mensen om je heen.

In Maanwijk in Leusden-Zuid woon je straks echt uniek. Groen, gezond en innovatief. Hier zijn natuur en wonen met elkaar verbonden, kom je thuis in een slimme, comfortabele woning en deel je mobiliteit. Maanwijk voegt iets toe om het leven mooier te maken. Dat van jezelf, de mensen om je heen en van de natuur.

Maanwijk onderscheidt zich van andere woonwijken door de unieke combinatie van vier eigenschappen: je bent hier verbonden met de natuur, er is ruimte om elkaar ongedwongen te ontmoeten, je woont in de meest slimme wijk van de regio en ook in de toekomst ben je gegarandeerd van een gezonde leefomgeving.

In Maanwijk worden momenteel 84 koopwoningen en 36 sociale huurwoningen gebouwd. Van huurappartementen tot riante tweekappers en van levensloopbestendige woningen tot royale rijwoningen. Wij geloven dat deze diversiteit bijdraagt aan sociale verbindingen in de wijk.

Kwaliteiten te over in het stedenbouwkundig plan van Maanwijk. Zo zijn er de Laanwoningen aan de Groene Zoom met vrij uitzicht op het omliggende landschap en de Park- en Hofwoningen aan de gemeenschappelijke parktuin of een kleinschalig hof. Daar tussendoor 'meandert' de landschapszone. Een groene zone die van oost naar west loopt en op meerdere plekken de wijk in trekt. Meer groen vind je in de gemeenschappelijke parktuinen, de groene erfafscheidingen en aan de wateroevers.

Wonen in Maanwijk geeft antwoord op een groeiend bewustzijn. Een bewustzijn dat we zelf kunnen bijdragen aan een betere en gezondere wereld. Door minder verspilling, afval te scheiden, slim om te gaan met energieverbruik, auto's en fietsen te delen, een groene tuin aan te leggen en samen het groen te onderhouden. Samen gaan we voor een gezonder en bewuster leven.

Laanwoning bouwnummer 45
Aan de Groene Zoom komt nu deze mooie Laanwoning te koop. De laan mag met recht een aansprekende entree van Leusden worden genoemd. De woning heeft een voor- en achtertuin met achterom. De woning ligt aan de voorzijde iets verhoogd zodat je fraai uitkijkt op het aangrenzende landschap. Aan de achterzijde grenst de woning via een pad aan de gemeenschappelijke Parktuin.

De woning heeft de volgende indeling:
Entree, via de voordeur kom je de ruime hal binnen, de hal beschikt over een meterkast, een kast voor de warmtepomp, een toiletgelegenheid (wordt casco opgeleverd) en de trap naar de eerste verdieping. De ruime en woning brede woonkamer is aan de achterzijde 2.40 meter uitgebouwd en beschikt over een schuifpui naar de tuin (meerwerkoptie) en een ruime provisiekast direct onder de trap. De ruimte voor de keuken bevindt zich aan de voorzijde en geeft door de grote ramen tot aan de grond veel licht en een prachtig uitzicht over de landerijen. De woning wordt u aangeboden zonder keuken, u kunt hier naar eigen wens een keuken plaatsen, hoe fijn zal het zijn om hier straks te kokkerellen!

De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van een berging en achterom. Je kunt de tuin nog geheel naar eigen wens inrichten, lekker strak of juist geheel in eigen stijl, maar altijd met veel groen, hagen en een diversiteit aan planten. Precies zoals het in Maanwijk bedoeld is.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang naar iedere ruimte, op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers, één kamer aan de voorzijde en twee kamers aan de achterzijde. De kamers hebben grote ramen waardoor er voldoende daglicht binnenkomt. De badkamer wordt casco opgeleverd. De badkamer wordt als meerwerkoptie 30 centimeter vergroot waardoor de ruimte nog functioneler en ruimtelijker is en er heel goed een bad geplaats kan worden.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Op deze verdieping bevindt zich de techniekruimte met aansluiting voor wasmachine en droger en zijn er twee forse slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Doordat de woning drie volledige woonlagen heeft, is er sprake van een volwaardige tweede verdieping.

De woning wordt voorzien van de volgende opties:
• Aanbouw van 2.40 meter aan de achterzijde van de woning, over de volledige breedte van 6.00 meter;
• Achtergevel voorzien van een schuifpui;
• Plattegrond 1e verdieping met een 30 cm in breedte vergrote badkamer
• Ruwbouwopties: luxe deurenpakket, dubbele wandcontactdozen, spatwaterdichte wandcontactdoos in de achtergevel.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
169 m²
Bruto inhoud
400 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, zuid, 5.50 x 8 m
Oppervlakte
44 m²
Bereikbaar via achterom
ja
Soort garage
geen garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Maanwijk LEUSDEN

naar Maanwijk LEUSDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand