Covid richtlijnen
-->
Nieuw in de verkoop

Valleipark Fase 3 3831BR Leusden

€ 390.000 - € 435.000

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

In het mooie Valleipark ben je één met de natuur. Vele rustzoekers gingen je voor. Ze wonen met veel plezier op dit bijzondere plekje in Leusden. Als sluitstuk van deze gebiedsontwikkeling gaan nu de laatste 11 woningen in de verkoop.

Via de website www.valleipark.nl kunt u op de link "plankaart" alle woning bekijken, met bijbehorende prijs, woonoppervlakte en kavelgrootte.

U kunt zich via deze site inschrijven tot en met zondag 2 mei. Na de inschrijving zullen de woningen worden toegewezen.

Exclusieve omgeving.

Valleipark ligt aan de noordrand van Leusden, precies tussen het Valleikanaal en de Liniedijk met wandelpad en oude bunkers. Het vrije gevoel van Landelijk wonen ervaar je hier dagelijks. Middenin de wijk liggen natuurlijk ingerichte wiggen met zicht op de Gelderse Vallei. Kortom, de natuur ligt letterlijk aan je voeten.

Het woonplan wordt omsloten door twee belangrijk natuurwegen. Aan de oostzijde ligt het
Valleikanaal, dat door de provincie is aangewezen als ecologische verbindingszone en aan de westzijde ligt de Liniedijk, een rijksmonument met een rijke cultuurhistorie en natuur.
De laatste 11 woningen zijn qua indeling gelijk. De hoekwoningen beschikken over extra raampartijen op de begane grond voor nog meer lichtinval en zicht op de zijtuin. De kavels verschillen in grootte en ligging. Met de opties pas je het huis aan naar jouw woonwensen. Van een uitbouw tot extra kamers op zolder.

Kenmerken

Startbouw
1/9/2021
Aantal kavels
11

Foto's