Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
-->
Veld 4 & 5 Uitverkocht

Achterveld Veld 4 & 5 3791PN ACHTERVELD

€ 245.000 - € 458.000

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

Project Ontdek Achterveld Veld 4 & 5
UITVERKOCHT

Deze zomer starten we met de verkoop van de woningen van Veld 1, 2 & 3

Gemoedelijk wonen in een dorpse sfeer. Kinderen die onbekommerd op straat spelen, een kopje koffie drinken op het terras of hardlopen in het landelijke buitengebied om de hoek. Dat is wonen in Achterveld. In het dorp wordt volop gebouwd (ontdekachterveld.nl), in veld 4 & 5 komen 33 nieuwbouwwoningen in verschillende types en vijf vrije kavels. Je hebt keuze uit eengezinswoningen (bestaande uit tussen- en hoekwoningen), twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. (woneninachterveld.nl)

Alles splinternieuw, onderhoudsarm, energiezuinig en helemaal in jouw smaak. Hoe heerlijk is het om lekker nieuw te wonen in een dorpse, landelijke omgeving? Je hebt keuze uit verschillende woningtypes, met per blok een zeer diverse geveluitstraling. Van starters en gezinnen tot senioren; samen maken jullie veld 4 & 5 tot een prettige plek om te wonen.

De gezinswoningen (bestaande uit tussen- en hoekwoningen) zijn verdeeld over zeven blokken. Twee blokken bestaan uit levensloopbestendige woningen met twee bouwlagen, de andere blokken bestaan uit gezinswoningen met drie lagen. Elk blok heeft zijn eigen stijl en geveluitstraling. Hierdoor ontstaat een gevarieerd straatbeeld. De hoekwoningen zijn beschikbaar met en zonder garages, met twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kenmerken

Aantal kavels
33
Woonopp
163 - 163m²