Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
-->
App. 16 & 17 nog beschikbaar

De Hofstede - 17 appartementen 3833GS Leusden

€ 335.000 - € 545.000

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

De Hofstede - 17 appartementen

Digitaal inschrijven via de website.
Vanaf woensdag 3 juli treft u een digitaal inschrijfformulier aan op de website www.hofstede-leusden.nl
U kunt u middels dit formulier tot en met maandag 8 juli - 23:59 uur inschrijven op uw favoriete woning(en).

Op een plek waar Leusden is ontstaan en vroeger de Hofsteden stonden, wordt binnenkort een moderne variant gerealiseerd. Het gebouw ’De Hofstede’ biedt ruimte aan 17 ’Herenkamers’, kamers waar vroeger rijke lieden in de boerderijen verbleven om lekker even tot rust te komen. De nieuwe Herenkamers van De Hofstede hebben 3 of 4 kamers en wooncomfort die past bij de huidige tijd. Kortom, prachtige, ruime appartementen, waar u straks heerlijk kunt wonen. En dat op een zeer centrale plek, omringd door voorzieningen en vele recreatieve mogelijkheden.

Wij adviseren u zich op de projectwebsite aan te melden als belangstellenden. Dan wordt u automatisch per email op de hoogte gehouden over de voortgang van ’de Hofstede’.

• Start bouw eind 2019
• Woonoppervlak vanaf circa 85 m2 tot 144 m2 GBO
• Duurzaam (Gasloos en EPC 0,2)
• Prijsrange vanaf circa 335.000,- tot 545.000,- v.o.n.

Omgeving

Centraal wonen in het groen

Centraal in Nederland en omringd door uitgestrekte bossen en weilanden, is Leusden al eeuwenlang een ideale verblijfsplek. Een mooie plek om te wonen, met alle voorzieningen bij de hand en een goede uitvalsbasis voor andere dorpen en steden in Nederland. Ook als u niet (meer) werkt is Leusden, mede door de uiteenlopende recreatieve mogelijkheden, een prachtige plek om te verblijven.

De groenste gemeente van Nederland
Niet voor niets is Leusden enige tijd geleden uitgeroepen tot groenste gemeente van Nederland. Ook wandelaars bekroonden Leusden door de gemeente in 2017 uit te roepen tot ‘Wandelgemeente’ van Nederland. Beide kloppen eigenlijk nog steeds, maar hiermee doen wij de fietsers wat tekort. In en om Leusden kunt u uw ‘fietshart’ echt ophalen. De vele fietspaden en routes brengen u telkens weer ergens anders. Bossen, uitgestrekte natuur, het Valleikanaal en de Liniedijk zijn slechts enkele voorbeelden. En allemaal gewoon ‘naast de deur’ van uw nieuwe appartement binnen ‘De Hofstede’.

Diversiteit in natuur
Een van de bijzonderheden aan Leusden is de diversiteit van de natuur. Rondom Leusden wisselen uitgestrekte weilanden en vergezichten zich af met prachtige bossen en heidevelden. Elke wandeling of fietstocht is anders. Zo kunt u optimaal genieten van het groen en volledig tot rust komen. In het Lockhorsterbos en De Treek leiden de wandelpaden u langs een grote diversiteit aan bomen en planten. Op het fietspad langs het Valleikanaal geniet u van wisselende weidelandschappen en maakt u kennis met de historie van dit unieke stukje Nederland. De Leusderheide is weer een heel andere belevenis. U merkt het al, geen dag in Leusden hoeft hetzelfde te zijn.
Alles wat u nodig heeft

Naast de diverse mogelijkheden in de natuur, heeft Leusden uiteraard nog veel meer te bieden. U heeft hier letterlijk alles bij de hand. Voor de boodschappen heeft Leusden twee winkelcentra. Ook vindt u in Leusden uitstekende sportfaciliteiten, zodat u uw favoriete sport kunt beoefenen. En alles op loopafstand van uw nieuwe appartement. Dat is pas fijn wonen!

Kenmerken

Aantal kavels
17
Woonopp
85 - 145m²

Foto's