-->
Verkoop gestart - Nog enkele woningen beschikbaar!

De Verborgen Tuinen - 31 woningen 3834BC Leusden

€ 475.000 - € 735.000

Neem contact met ons op

033-4950950

info@herbrink.nl

Omschrijving

Verkoop gestart!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Neem contact op met de makelaar!

Stel je eens voor: elke dag wakker worden met een idyllisch uitzicht over een natuurrijke omgeving en het rustgevende geluid van buitenleven op de achtergrond. In De Verborgen Tuinen wordt dit ideaalbeeld binnenkort werkelijkheid. Hier woon je op een unieke plek in Leusden, uitkijkend op jouw ruime privé-tuin en een oase van gezamenlijk groen. Deze gloednieuwe en karakteristieke woonwijk staat garant voor een geborgen leven midden in Nederland.

In De Verborgen Tuinen worden diverse typen woningen gerealiseerd. De appartementen van fase 1 zijn nu in aanbouw. Het is nu de beurt aan de woningen van de 2e fase. Veel verschillende woningen, waarbij jij veel mogelijkheden hebt om jouw nieuwe woning helemaal te laten voldoen aan je wensen.

9 Drie-onder-één-kapwoningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen en 8 herenhuizen. Stuk voor stuk uniek en ruim door een enorme breedte. Breder dan normale woningen, waardoor er verschillende indelingsmogelijkheden ontstaan. Werken aan huis, een slaap- en badkamer op de begane grond of liever een enorme woonkeuken? Alles is mogelijk in De Verborgen Tuinen!

Comfortabel en duurzaam wonen
Alle woningen van De Verborgen Tuinen zijn gasloos en energiezuinig. Het verwarmen van de woning wordt verzorgd door een luchtwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming op alle verdiepingen. Dit zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. En door een goede isolatie van de woningen blijft het binnen de woning ook behaaglijk. Optioneel is het zelfs mogelijk dat het systeem op zomerse dagen de woning ook kan koelen. Daarnaast zorgt de warmteterugwininstallatie met balansventilatie altijd voor voldoende frisse lucht, zonder dat het tocht in huis. Fijn toch?

Door het duurzame systeem van de woningen zijn er standaard geen zonnepanelen nodig om aan alle energienormen te voldoen. Uiteraard is het aanbrengen van zonnepanelen wel mogelijk, zodat jouw huis binnen De Verborgen Tuinen nog duurzamer wordt. Hiervoor is al een optie uitgewerkt, maar wij passen dat ook graag aan jouw persoonlijke wensen aan.

Kwalitatief hoogwaardig en onderhoudsarm
Voor de woningen van De Verborgen Tuinen worden kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. En dat zie je overal terug. Standaard openslaande deuren naar de tuin. Deuren die je in de typen Anemone, Boterbloem, Dahlia, Jasmijn, Edelweiss en Gentiaan ook terugziet als toegang naar de woonkeuken vanuit een royale entree. Voor verschillende kozijnen is gekozen voor draai-/kiepramen. Doordat er in de gevel geen houten lijsten en boeidelen zijn opgenomen en er wordt gebouwd met kunststof gevelkozijnen, heb je uiteindelijk weinig onderhoud aan je huis. Je hoeft niet om de ongeveer vijf jaar op de ladder te staan of een schilder in te huren. Dat scheelt tijd en geld, zodat je weer leuke dingen kunt gaan doen.

Daarnaast is in het metselwerk aandacht voor detaillering. Rollagen en andere detaillering in het metselwerk geven de woningen een uniek karakter. Een karakter dat past bij het bijzondere project: De Verborgen Tuinen.

Keuken - Smaken verschillen
De woningen van De Verborgen Tuinen worden opgeleverd met een luxe keuken. De keuken die voor je is uitgekozen is voorzien van een royaal kookeiland en de benodigde apparatuur van AEG. Maar aangezien smaken verschillen, heb jij de mogelijkheid jouw keuken aan te passen aan jouw specifieke wensen. Wat denk je van een stoomoven, grill, ontbijtbar of een kraan waar direct kokend water uit komt? Borrelen er al ideeën op? De specialisten bij Eigenhuis Keukens kennen alle mogelijkheden van jouw nieuwe woning en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Koop je je keuken liever ergens anders? Dat kan ook uiteraard.

Badkamer – Je eigen wellness
De woningen in De Verborgen Tuinen kenmerken zich door de zee aan ruimte. Dit zie je uiteraard ook terug in de badkamer. De badkamer en toiletruimte worden voorzien van tegelwerk dat jij uiteraard qua kleur helemaal zelf mag uitkiezen en sanitair van Villeroy & Boch. Binnen de badkamer heb je voldoende ruimte. Hier wordt standaard een dubbele wastafel en (inloop)douche gerealiseerd en er is ruimte voor een ligbad. Denk je aan een andere indeling? Laat het ons weten, want uiteindelijk moet jouw nieuwe badkamer aanvoelen als jouw eigen wellness.

Omgeving

De Verborgen Tuinen kenmerkt zich door een omlijning van mooie beukenhagen met een groen ‘hart’ en statige architectuur met eigentijdse details. Dankzij de beukenhagen rondom ontstaat een bijzonder hecht en veilig gevoel binnen de wijk. Ook zal de nieuwe wijk beschikken over een gemeenschappelijke tuin. En dit alles op loopafstand van het gezellige centrum. Het beste van twee werelden dus!

Kenmerken

Aantal kavels
31
Woonopp
152 - 229m²
Perceelopp
243 - 373m²