Aankoop

De huizenmarkt is de afgelopen periode sterk verbeterd. Steeds meer mensen zien een koopwoning weer als een investering voor de langere termijn. En door gebruik te maken van onze kennis en ervaring als NVM-aankoopmakelaar, weet u precies waarin u gaat investeren!

Een NVM-aankoopmakelaar behartigt alleen úw belang

Een makelaar die een huis in de verkoop heeft (de verkoopmakelaar) behartigt alleen de belangen van de verkoper. Daarom is het verstandig dat u een NVM-aankoopmakelaar in de arm neemt die voor ú opkomt als u een huis gaat kopen. Zo voorkomt u dat u zaken vergeet of moet onderhandelen met de verkoopmakelaar, terwijl u dat niet gewend bent. Wij als NVM-aankoopmakelaar kunnen u tijd, geld en zorgen besparen.

Herbrink Makelaars; de NVM-aankoopmakelaar

Herbrink Makelaars kan voor u het gehele aankooptraject begeleiden; van het zoeken naar een woning tot en met de afhandeling bij de notaris. Maar er zijn misschien ook zaken die u liever zelf wilt doen, zoals via internet een voorselectie maken van een aantal huizen. Wij bespreken samen met u wat u van ons verwacht en welke vergoeding daar tegenover staat. Zo komen we samen tot duidelijke afspraken, waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Weet wat u koopt

De meeste mensen worden verliefd op een huis. Dat is natuurlijk prachtig, maar daardoor worden nog wel eens wat zaken over het hoofd gezien. Wij houden deze zaken voor u in de gaten. Mocht er na de oplevering een verborgen gebrek aan het licht komen dan zullen wij u met raad en daad terzijde staan. Bovendien zijn wij goed op de hoogte van de marktwaarde van de woning.

Onderhandelen?

Het is te allen tijden belangrijk om het slimste bod uit te brengen. Herbrink Makelaars weet precies wat er gebeurt in de markt en kent de prijzen van vergelijkbare huizen. Bovendien zijn wij ervaren in het onderhandelen met (de makelaar van) de verkopende partij. Met name op dit onderdeel verdient een NVM-aankoopmakelaar zich terug!

Neem eventueel de NVM NO-Risk clausule in uw koopcontract op

Als u de aankoop van uw nieuwe woning door een NVM-aankoopmakelaar laat begeleiden dan zal deze, indien gewenst en van toepassing, ook een goede koper proberen te vinden voor uw huidige woning. Mocht dit echter niet snel genoeg lukken, dan heeft u met de NVM No-Risk clausule een vangnet om te voorkomen dat u straks met twee huizen zit. Wij vertellen u er graag alles over.