Herbrink Makelaars

Herbrink Makelaars o.g. is al meer dan 25 jaar actief in de regio. Als geen ander kennen we de marktontwikkelingen en mogelijkheden van woonlocaties en openbare voorzieningen in Leusden, Amersfoort, alsmede in de regio Eemland. Een bloeiende en groeiende regio, waarin we zelf ook blijven meegroeien.

Samen met ons hechte team, waaronder de eerste en tweede generatie van Herbrink, hebben wij vele opdrachtgevers begeleid bij de aankoop en verkoop en (ver)huur van hun woning. Wij zeggen expres ‘begeleiden’, want dat is het bij Herbrink. Wij adviseren u graag voorafgaand aan de (ver)koop en (ver)huur van uw woning, begeleiden u naar een transactie, maar ook daarna staat onze deur voor u open voor advies en antwoorden op uw woonvragen.

Kortom; Herbrink Makelaars is de aangewezen plek waar koper en verkoper elkaar ontmoeten!

Onze medewerkers

Roald Herbrink
Beëdigd NVM Makelaar

Al bijna mijn hele leven woon ik in Leusden. Inmiddels heb ik heel veel huizen van binnen mogen bekijken. In 1995 ben ik begonnen in de makelaardij. Als bordenjongen en verantwoordelijk voor de vitrine van het makelaarskantoor van mijn ouders, Ton en Annette Herbrink. Met heel veel plezier zet ik samen met mijn vrouw Judith het familiebedrijf voort, sinds september 2021 op een prachtige locatie in het hart van Leusden. Ik vind het heerlijk om samen met opdrachtgevers op zoek te gaan naar hun droomhuis, of een geschikte nieuwe koper rond te leiden in hun nieuwe huis.

Ik vind het leuk om mijn dochters aan te moedigen langs het hockeyveld. Ontspanning haal ik uit het poetsen van de auto, muziekje aan en poetsen maar! Naast mijn werk ben ik ook maatschappelijk betrokken bij diverse organisaties in Leusden. Ik ben voorzitter van de stichting Vrienden van het Hamersveld, voorzitter van het cultuur en jongeren podium FORT33, jurylid van de vrijwilligerstrofee van Leusden en lid van 41 club 128 Leusden (de organisatie voor oud leden van de Nederlandsche Tafelronde). Ik ben tevens lid van Rotaryclub Leusden en zet mij actief in voor maatschappelijke goede doelen.

Marina Keijzer
Assistent-makelaar

Mijn naam staat voor mijn streven naar tevreden klanten. Betrouwbaarheid en doen wat je belooft is hierbij essentieel. Ik wil graag een bijdrage leveren aan kopers om tot de juiste beslissing te komen. Mensen moeten het gevoel hebben bij binnenkomst van ‘ik zie me hier wonen’. Met de juiste informatie én een momentje sfeer proeven op de bank komen we een heel eind…

Ik ben al vele jaren werkzaam in de makelaardij en zou niet anders willen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten.

Nathalie Schoonderbeek
Assistent-makelaar

Sinds 2014 ben ik werkzaam in de makelaardij. Ik ben ooit begonnen op de binnendienst waarna ik in 2018 ben afgestudeerd als assistent-makelaar. Ik doe mijn werk met veel liefde en passie en vind het ontzettend leuk om iedereen zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit en ik vind het belangrijk om goed door te pakken. Ik ben opgegroeid in Amersfoort in het Leusderkwartier en woon sinds 2016 samen met mijn partner en hondje met veel plezier in het groene Leusden.

Judith Herbrink-Noorman
Assistent-makelaar

Al meer dan 20 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in de makelaardij. Het is nog elke dag een feestje om te zorgen dat alles voor onze verkopers en kopers op rolletjes loopt. Betrouwbaarheid, accuraatheid, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht vind ik belangrijke eigenschappen om onze klanten zo succesvol mogelijk te kunnen begeleiden. Mijn werk is mijn hobby! Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te tuinieren, kokkerellen en op pad te gaan met onze twee dochters.

Mocht je meer willen weten over ons kantoor ? Loop dan gerust binnen is ons nieuwe pand. De koffie staat klaar!

Maretta van Stratum-Nab
Office manager

Al 16 jaar werk ik met  veel plezier bij Herbrink Makelaars, waar geen dag het zelfde is. Zelf wonen wij al 40 jaar in het mooie Leusden. Als office manager is het persoonlijke contact echt iets voor mij. Een huis kopen doe je niet elke dag. Mensen ontzorgen is dus belangrijk. Zeker als iets niet duidelijk is, vind ik het fijn als mensen even bellen of bij ons binnenlopen. Samen hebben wij een gezellig team dat zich op alle fronten inzet voor onze klanten.

Ingrid Evertzen
Office manager

Als je belt met ons kantoor of binnen wandelt, dan is de kans groot dat je mij te horen of te zien krijgt. Ik ben 4 dagen aanwezig op ons mooie kantoor en ben een echte duizendpoot. Afspraken inplannen, voorbereidend werk doen voor alle bezichtigingen, taxaties, bouwkundige keuringen en inspecties, de etalage up tot date houden en klanten ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee; geen een dag is hetzelfde en daar geniet ik van. Ik hoop je graag te ontmoeten!