Verkoop

Als NVM-verkoopmakelaar behartigen wij de belangen van de verkopers van een woning. Waarbij u de kennis en ervaring van Herbrink Makelaars naar behoefte kunt inzetten. Zo kunnen wij voor u het gehele traject van de verkoop begeleiden, maar u kunt onze inzet ook vragen voor een deeltraject. Daartoe staan een aantal mogelijkheden voor u open die we graag met u bespreken.

In verkoopname

Bij de start van de verkoop komen wij bij u thuis om met u en uw woning kennis te maken. De makelaar bespreekt met u de verwachte opbrengst en de daarbij te hanteren vraagprijs. 

Onderzoek

Voordat de woning openbaar in de verkoop komt, zullen wij een kadastraal onderzoek verrichten en zonodig het bestemmingsplan opvragen. Tevens kunnen wij onderzoek doen naar de milieutechnische aspecten.

Aanmelden woning

Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren worden er professionele foto’s van uw woning gemaakt voor onder andere de website, brochure en etalagepresentatie. Wij laten ook altijd uw woning inmeten volgens de NEN2580 normen.

Zodra alles compleet is, zal de woning worden aangemeld middels het zogenaamde NVM-net. Dit portaal laat het totale aanbod van alle NVM-makelaars in de regio Eemland zien. Zodra uw woning is aangemeld, ontvangen de NVM-makelaars de volgende dag de aanmelding van uw woning. Op deze wijze wordt ook via collega–kantoren uw woning aan potentiële kopers aangeboden.

Promotie

De markt leert uw woning kennen middels tal van promotieactiviteiten. Zoals onze eigen website (Herbrink.nl), de website van de NVM (funda.nl), social media, onze brochure, onze etalagepresentatie en (in overleg) ons “te koop” bord.

Uiteraard zullen wij met potentiële kopers uw woning bezichtigen. De bezichtigingen plannen wij in overleg met u. En wij brengen u op de hoogte van het verloop van de bezichtigingen waardoor u een helder beeld krijgt van de indruk van de potentiële koper. Indien deze enthousiast is, dan zullen wij namens u de onderhandelingen voeren.