Verkocht

Evenaar 273 3813 BX Amersfoort

Omschrijving

Duurzaam en comfortabel wonen nabij het bruisende, historische hart van Amersfoort!

Net buiten de historische binnenstad van Amersfoort, op een unieke locatie, mogen wij u dit luxe en moderne vier-kamer appartement aanbieden. Het ruime en lichte appartement is onder architectuur in 2019 gebouwd en heeft een stoere, bijna industriële uitstraling. Het duurzame appartement beschikt over een aardwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en verkoeling en eigen zonnepanelen. Via de afgesloten toegang komt u bij uw eigen parkeerplaats, de berging is te bereiken via de lift en de zijingang en bevindt zich direct onder het complex. Mocht u nog een extra parkeerplaats wensen? Eventueel is er een extra parkeerplaats in het complex aan de overzijde bij te kopen. Naast deze duurzame maatregelen is het appartement ook luxe uitgevoerd met een moderne Rotpunkt keuken, luxe sanitair, gestucte plafonds, strakke vloer en wandafwerking. Hier wordt duurzaam wonen perfect gecombineerd met hoogstaand comfort!

Het appartement ligt op de tweede verdieping en heeft een fantastisch vrij uitzicht op de bruisende en historische binnenstad van Amersfoort. Hoe mooi is het om ’s avonds vanuit uw luie stoel te genieten van de verlichte “Onze Lieve Vrouwentoren”. Even genieten van een goed glas wijn? Het appartementencomplex bevindt zich op loopafstand van de binnenstad van Amersfoort met een ruime aanbod aan restaurants, cafés en winkels.

De indeling is als volgt:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en liftinstallatie. Aan de voorzijde is de woning, in verband met een verhoging, op de eerste verdieping gesitueerd. Via de lift of trap komt u bij het appartement. De berging in de onderbouw is eveneens vanuit de lift te bereiken.

De indeling van het appartement:
Entree, ruime hal met garderobe, meterkast, toiletgelegenheid met zwevend toilet en fonteintje, toegang naar de bijkeuken met aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger. Hier treft u tevens de boiler, warmtepomp en warmte terugwin / ventilatiesysteem aan. Via de mooie stalen deur bereikt u de royale en bijzonder lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de binnenstad van Amersfoort, wat een feestje om elke dag te kunnen genieten van dit uitzicht! De keuken vormt één geheel met de woonkamer en heeft een groot kookeiland met een Bora kookplaat met kookveld afzuiging. Er is een oven/magnetron, extra ruime koelkast, vriezer en vaatwasmachine (alle Siemens) en uiteraard een mooi aanrechtblad van Composiet. Via de woonkamer is de loggia te bereiken. De loggia is geheel af te sluiten met glazen panelen waardoor u het gehele jaar door kunt genieten van deze ruimte. De vloer in het appartement is geheel voorzien van een fraaie en duurzame laminaat vloer

Het appartement beschikt over drie slaapkamers met individueel regelbare temperatuur. De luxe badkamer is fraai uitgevoerd en voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel met twee kranen en een tweede zwevend toilet.

In de onderbouw van het appartementen complex beschikt u over een inpandige berging met een laadpunt voor elektrische fietsen. Parkeren kunt u op uw eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein achter het appartementencomplex.

Kenmerken:
– Afwerking gehele appartement is uitgevoerd met hoogwaardig afwerkingsniveau.
– Het appartement is gasloos met een heel laag energieverbruik.
– Mooie laminaat vloer voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.
– Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein.
– Unieke ligging aan de rand van de binnenstad van Amersfoort met een prachtig uitzicht.
– Servicekosten inclusief parkeerplaats € 200,00.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
In centrum

Oppervlakten en inhoud

Wonen
114 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
7 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
376 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, toilet, vloerverwarming, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Buitenzonwering, glasvezel kabel, lift, natuurlijke ventilatie, schuifpui, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Aardwarmte, vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort G 6383
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMF00-G-6383

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op afgesloten terrein
Bekijk alle kenmerken