Verkocht

Finnmark 7 3831 JE Leusden

Omschrijving

ENERGIELABEL A+++!

In de groene en volwassen woonwijk Park Rozendaal in Leusden staat deze geheel gerenoveerde en verduurzaamde Eurowoning. Zelden zul je een woning tegenkomen waar je met zoveel plezier en comfort kunt wonen. Wordt dit jouw nieuwe huis? Deze woning wordt je aangeboden met een “bieden vanaf prijs”.

Park Rozendaal (de ‘Eurowoningen’) is een gewild woonconcept met een woonkamer op de eerste verdieping tussen de eekhoorntjes in het groen. De bewoners maken gezamenlijk gebruik van wijkvoorzieningen zoals een eigen zwembad en tennisbaan. In deze unieke omgeving hebben de huidige eigenaren in 2018 hun woning door dé partner uit Leusden (Bouwbedrijf Bloemendal) geheel laten renoveren naar een energieneutrale woning. Door de volledige isolatie, warmtepomp, warmte terugwin installatie en zonnepanelen bespaar je maandelijks tweehonderdvijftig euro aan energiekosten.

Naast verduurzamen hebben de bewoners de woning ook geheel gemoderniseerd en aangepast aan de huidige wooneisen. Donkere kozijnen, stalen deuren, strakke stuclagen, 2 eigentijdse badkamers en een luxe keuken met alle gemakken maken het woongenot compleet. In de zomermaanden gooi je de tuindeuren open en geniet je in de tuin van de overkapping met sedumdak. Je koude drankje pak je uit de kitchenette in de tuinkamer. De ochtend- en avondzon pik je mee op een van beide ruime balkons op de 1e verdieping. Maar ook in de koude wintermaanden is dit huis meer dan comfortabel. Terwijl de regen en wind om het huis gieren, verwarm jij je aan de houtkachel en geniet je van vloerverwarming op alle verdiepingen.

De indeling is als volgt:
Entree, ruime hal met meterkast en werkplek. Een tussenhal met trap naar de eerste verdieping geeft toegang naar de grote garage. In de garage is een aparte ruimte gemaakt voor alle technische apparatuur waaronder de warmtepomp, wtw en aansluitpunten voor de wasmachine. De ruime tuinkamer is voor diverse doeleinden geschikt; je kunt hier heerlijk thuiswerken, de kinderen laten spelen of je gasten laten slapen. Het grote voordeel van deze ruime is dat er een eigen kitchenette is geplaatst en een luxe badkamer met douche en toilet. Via de twee schuifpuien kom je in de achtertuin met overkapping, waterpunt en krachtstroom.

Eerste verdieping:
Een zee aan ruimte! Deze woonverdieping beschikt over grote ramen aan de voor- en achterzijde, twee balkons waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van de zon en een gezellige houtkachel in het woongedeelte. De luxe keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasmachine, oven/magnetron en Quooker. Het woongedeelte ligt aan de achterzijde en heeft een mooi uitzicht over de tuin en al het groen van Park Roozendaal.

Tweede verdieping:
Overloop met grote bergkast en aparte toiletgelegenheid. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is gesitueerd over de gehele breedte van de woning, tevens twee slaapkamers aan de achterzijde. De luxe badkamer beschikt over twee wastafels, ligbad en inloopdouche.
Er is nog zoveel meer te zien en te vertellen over dit huis, dat je gewoon moet komen kijken. Maak daarom snel een afspraak met ons kantoor.

Samenvattend:
• De woning is in 2018 zowel binnen als buiten volledig gerenoveerd door aannemer
• Buitengevels gereinigd en geïmpregneerd
• De woning is energieneutraal en gasloos (all electric)
• Antraciete kunststof kozijnen met HR+++ beglazing op alle verdiepingen
• Voorzien van een warmtepomp, warme terugwin installatie, mechanische ventilatie, 20 zonnepanelen, dubbele kierdichting, witte kunststof TPO dakbedekking, na-isolatie door middel van voorzetwanden aan de binnenzijde, hoogwaardige resolschuim isolatie met lage warmtegeleidingscoëfficiënt
• Gehele woning voorzien van gietvloer en vloerverwarming
• Luxe keuken (1e verdieping) en complete kitchenette (incl vaatwasser en koelkast) op begane grond
• 1e Verdieping voorzien van zonneschermen
• 2e Verdieping voorzien van elektrische screens (2019)
• Grote houtkachel

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, in centrum, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
133 m²
Overige inpandige ruimte
14 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
10 m²
Perceel
147 m²
Inhoud
494 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, rookkanaal, schuifpui, tv kabel, zonnecollectoren, zonnepanelen, zwembad

Energie

Energielabel
A++
Isolatie
Dakisolatie, driedubbel glas, dubbel glas, hr glas, kierdichting, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, open haard, vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie, warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Cv-ketel
Warmtepomp (elektrisch gestookt uit 2018, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Leusden F 1733
Oppervlakte
147 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LDN02-F-1733

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
56 m²
Ligging tuin
Gelegen op het oost bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Verwarming

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken