Verkocht

Vogelwikke 16 3831 WH Leusden

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruim huis in een groene woonomgeving? Dan kan dit zo maar jouw huis worden!

Deze goed onderhouden woning ligt in de ruim opgezette wijk “De Wetering” en is aan de achterzijde uitgebouwd, beschikt over een grote berging over de gehele breedte van de woning en twee grote dakkapellen op de tweede verdieping. De woning ligt aan de rand van Leusden, op steenworp afstand van de Liniedijk en het valleikanaal, hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen of zelfs kanoën. In de wijk zelf liggen diverse speelvoorzieningen, sportfaciliteiten en diverse scholen liggen loopafstand. Aan de voorzijde ligt de woning aan een autovrije straat en aan de achterzijde heeft u een vrij uitzicht richting de voormalige boerderij Groot Krakhorst. Parkeren doet u direct achter de woning of op de naastgelegen parkeerplaats.

De indeling is als volgt:
Entree, toiletgelegenheid met zwevend toilet en fonteintje, trap naar de eerste verdieping en meterkast (2021), de aan achterzijde uitgebouwde woonkamer is heerlijk ruim met strak gestucte wanden en plafonds en een keramische parketvloer met vloerverwarming. Het zitgedeelte van de woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning, aan de achterzijde het eetgedeelte met aansluitend de keuken. De keuken is voorzien van een vijf pits kookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine. Via de openslaande deuren (er is ook een keukendeur en een extra deur in de uitbouw van de woonkamer) komt u bij de veranda met glazen deuren. De veranda is een prachtig verlengstuk van de woonkamer, hier kunt u onder andere al snel genieten van de eerste zonnestralen van het voorjaar of lang genieten van de laatste zonnestralen.

Eerste verdieping:
Overloop met trap naar de tweede verdieping, drie slaapkamers, één aan de voorzijde en twee kamers aan de achterzijde. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel met badmeubel, douchecabine en zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met cv-ketel een aansluitpunten voor de wasapparatuur, ruime vierde slaapkamer (eventueel te wijzigen in twee kamers). Door de plaatsing van twee dakkapellen is er een volwaardige verdieping ontstaan.
Berging: aan de voorzijde tref je de ruime fietsenberging aan. In de achtertuin is een grote stenen berging over de gehele breedte van het perceel geplaatst. De berging heeft een extra deur naar de achterzijde van het perceel.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
134 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
18 m²
Externe bergruimte
28 m²
Perceel
170 m²
Inhoud
521 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, toilet
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dubbel glas, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, gashaard
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Cv-ketel (gas gestookt combiketel uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Leusden F 2574
Oppervlakte
151 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LDN02-F-2574
Perceelnaam
Leusden F 7686
Oppervlakte
19 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LDN02-F-7686

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
55 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordwest bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken