Verkocht

Hessenweg 128 A 3791 PL Achterveld

Omschrijving

Unieke kavel op droomlocatie!

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om uw droomhuis te bouwen? Deze royale kavel ligt op een toplocatie tussen Stoutenburg en Achterveld. Wanneer u op de Hessenweg rijdt ligt er aan de rechterzijde ineens een heel klein straatje met een paar huizen. Als je de straat inrijdt zie je aan de linkerzijde een imposante woonboerderij met er naast een prachtige bouwkavel van 4.145 m² met luxueuze riet gedekte hooiberg.

Hoe mooi is het om straks te genieten van de prachtige vergezichten, de reeën die u even gedag komen zeggen of wakker te worden van een fluitconcert van de vogels? Hier is het allemaal mogelijk!

De kavel biedt u de mogelijkheid om geheel naar eigen wens uw energie neutrale droomhuis te bouwen. Er is door de huidige eigenaren inmiddels reeds een voorlopig ontwerp ingediend, hierop heeft de Gemeente Leusden positief gereageerd. De Artist Impressions geven een duidelijk beeld van wat er mogelijk is. U bent echter vrij om, indien gewenst, een ander ontwerp te laten maken. Wij maken graag een afspraak om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Op de kavel is reeds een volledig geïsoleerde hooiberg gebouwd die kan worden gebruikt als atelier, gastenverblijf, wellness of garage.

Aansluitingen voor water, elektra en riolering zijn reeds aanwezig.

De kavel ligt op een mooie plek nabij het landelijke dorp Achterveld. Alle voorzieningen die je dagelijks nodig hebt zoals scholen, supermarkt en sportvoorzieningen liggen in het dorp. Achterveld is een fijn dorp aan de rand van de provincie Utrecht en heeft een ontzettend gezellig karakter, alles kan niets moet! In het centrum van het dorp staat de Rooms-Katholieke kerk met een bijzondere Neo-Romaanse uitstraling. Uiteraard bevinden zich rondom de kerk de gezellige kroegen en restaurants. Voor de grotere boodschappen bent u binnen tien minuten in Leusden of Amersfoort, waar alle wensbare voorzieningen aanwezig zijn. Ook de uitvalswegen A 1 en A28 liggen op korte afstand.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Beschutte ligging, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Perceel
4.145 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Stoutenburg C 2967
Oppervlakte
4145 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
STB00-C-2967
Bekijk alle kenmerken